Coaching en een unieke waterspiegelsessie ervaren?

Coaching: Iedereen is tegenwoordig een coach. Daarom heb je best even mogen zoeken naar deze tekst op onze website. Wij willen namelijk niet met iedereen geassocieerd worden. Meestal doen we een coaching bij mensen die aangeven vertrouwen te hebben in Nanja of Judith haar specifieke kwaliteiten en die echt in het diepe willen gaan met haar. Figuurlijk gesproken dan dit keer. Vanuit NLP zijn Nanja en Judith erg geïnspireerd door Milton Erickson. Een hypnotherapeut met een reputatie dat hij mensen door middel van hele snelle technieken kon helpen hun eigen hulpbronnen aan te boren. Dit betekent dat we er van uit gaat dat we niet heel veel sessies nodig hebben om al hele grote veranderingen te kunnen bewerkstelligen. Aangezien heel veel werkt vanuit het veranderen van (onbewuste) overtuigingen zijn de onderwerpen waarom ze coachen heel divers. Eigenlijk alles zo lang het vanuit ‘tussen de oren’ komt.

Voorbeelden vanuit coachingssessies:

  • trauma verwerking (seksueel, nav ongeluk, fobieën)
  • hulp bij overwinnen angsten (tandarts, rijdangst en natuurlijk waterangst)
  • op korte termijn uit een burn out komen
  • alle vormen en problemen vanuit een negatief zelfbeeld

Daarnaast vinden er coachingsgesprekken plaats vanuit de bedrijfstrainingen kant. Dit gebeurt in overleg met medewerker en werkgever indien er gezamenlijk inzicht is dat dit kan ondersteunen. Alle gesprekken zijn altijd vertrouwelijk en worden door de coachees zelf teruggekoppeld en niet door de coach.

Dus herken je je in één van bovenstaande voorbeelden of zit je ergens mee waarbij het gevoel zeker is dat het tussen je oren vandaan komt, neem dan gerust contact op. Bij voorkeur telefonisch, zodat we direct kunnen uitvragen en een afspraak met je kunnen  inplannen.

Waterspiegelsessie:

Na het enorme succes van de aanbieding die Nanja had gemaakt met Salt Magazine gaan we dit product nu ook voor iedereen vanaf november 2016 op de markt brengen. Het artikel voor Salt ging over wilskracht. Hier kun je Nanja’s blog hierover lezen. Nanja ziet het verbruik van zuurstof synoniem met hoe je met je energiehuishouding om gaat. Dit geeft geweldige inzichten en daarmee blijvende veranderingen. Hoe ga jij met je stress om? Het water is grenzenloos dus de enige grenzen die je tegenkomt zijn die van jezelf. Je reageert zoals je vaker reageert en doordat het nu in een totaal andere context wordt ervaren, water ipv op je werk/ binnen een relatie etc. kan dit enorm verhelderend werken. Vele deelnemers zijn je voorgegaan. We starten met een gesprek en gaan vervolgens het water in. Durf jij het aan? Boek dan snel een sessie.
Kosten zijn incl. gebruik basisuitrusting , pak, zwembadwater
Wanneer: een doordeweekse dag, met een duur van 2 uur (houdt rekening met eventuele uitloop)
Meer info of direct boeken? Bel 06-46290581