Wild enthousiast of juist een andere verwachting? Maak van je hart geen moordkuil, dus ook een minder gunstige referenties kunt u hier plaatsen. (Het formulier voor het schrijven van referenties staat onderaan de pagina). We behouden ons wel het recht voor om referenties niet te plaatsen als het taalgebruik in onze ogen de fatsoensnormen overschrijdt. Wij zijn gek op feedback. Wil je ons helpen? Dan waarderen we het enorm als je iets wilt schrijven over de ervaringen die u met ENKER heeft beleefd. Bij voorbaat dank!

Wat zeggen uw voorgangers?

Na een aantal aanknopingspunten dacht ik dat freediven wel eens de oplossing kon zijn om opnieuw koers te bepalen. Na een telefonisch gesprek adviseerde Nanja eerst een coachingsessie ipv de freedive opleiding. Na een visualisatieoefening waarbij al heel veel puzzlestukjes op zijn plek vielen, was na de oefening in het water, voor mij het plaatje rond. Na een sessie heeft Nanja mij veel inzicht gegeven hoe je eigen denkpatroon je erg kan tegenhouden in je ontwikkeling. Prachtig om dit op deze manier te ontdekken.
L. de Boer, Coaching sessie Ervaring

Zowel de individuele coaching met een van de MTB’ers, als de training met de groep heb ik als erg positief ervaren. Nanja begreep wat er nodig was om de jongens te helpen hun doel te verhelderen en maakte ze snel bewust van overtuigingen die hen belemmerde. Ik raad haar als coach en trainer absoluut aan.

Tim van Heemskerk Bondscoach KNWU, Over coaching
Wat een ongelooflijk mooie diepe ontspanningservaring in de tank bij Enker! Als vis in het water voelt het alsof ik even helemaal “geaard” ben geraakt. Daarmee heeft de coaching in de tank voor mij een onverwacht bijeffect. Doordat ik in een gebied ben gekomen waarin ik nog niet eerder ben geweest (ooit een keer 50m bad onderwater gedaan met na keerpunt nog zo’n 10 meter), heb ik reacties in mijn lijf kunnen meemaken die voor mij nieuw zijn. Omdat het reflexen en overlevingsimpulsen aanwakkert die normaal gesproken niet binnen je eigen directe controle liggen. Ik heb het idee dat dit op onbewust niveau nog veel sterkere effecten heeft dan op bewust niveau. Met jouw coaching ben ik in een mentaal gebied gekomen waar geen enkele andere coaching mij tot nu toe heeft gebracht. Heel leerzaam om te ervaren dat mijn mentale vermogens sterker zijn dan autonome, onbewuste oerreflexen!Xander Beetsma, lugus.nl
Xander Beetsma, Over coaching
“Nanja een is powervrouw pur sang. Haar inzet, betrokkenheid, motivatie, kritische blik en feedback zijn heel waardevol. Door haar positieve levenshouding en instelling motiveert ze mensen om haar heen. Ze is heel snel in haar denken en met een lachend gezicht zegt ze precies dat wat je nodig hebt om zelf te groeien als mens. Ik beveel Nanja als coach en trainer ten zeerste aan!”
Wendy Goudzwaard, Over bedrijfstrainingen
Nanja weet haar passie en expertise in het freediven op een zeer professionele en rustige manier te vertalen naar onze werkcontext. Topcoaching!
Geert Kamps, Coaching en freediving

Schrijf hier je review

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Je review

Wilt u weten hoe Enker omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan hier ons Privacy Policy.

Contact

Wil je je ook inschrijven voor een cursus/opleiding/bedrijfstraining?

En deze geweldige ervaringen zoals hierboven beschreven ervaren?
Contact